cblacp

Een beetje laat maar daarom niet minder gemeend! Het team Fondsenwerving HOGENT wenst jullie een boeiend jaar met heel wat fondsenwervende successen. Ons team is er in 2023 opnieuw met heel veel goesting in gevlogen. We blikken terug op een jaar met heel wat hoogtepunten, waaronder de lancering van ons boek ‘Particuliere fondsenwerving door Belgische non-profitorganisaties’, de zevende editie van onze legatenbarometer, een succesvolle editie van de basisvorming particuliere fondsenwerving en talloze gesprekken met organisaties in het kader van onze dienstverlening.

We hopen ook dit jaar veel organisaties te mogen versterken met onze onderzoeksresultaten, opleidingen en dienstverlening!

Oproep! Wil jij meedoen aan het HOGENT-onderzoek rond partnerships en corporate fundraising?

 

Werkt jouw organisatie samen met bedrijven om fondsen te werven, bekendheid te creëren of expertise uit te wisselen? Of wil je dit graag doen, maar weet je niet goed hoe dit aan te pakken?

Binnenkort starten wij een groot onderzoek rond partnerships en corporate fundraising.

Vul je onze korte poll (2 minuutjes) in? Enorm bedankt hiervoor! Het zou ons een extra groot plezier doen indien je je gegevens achter wil laten zodat we je mogen contacteren voor een interview of focusgroep. De resultaten en tips & tricks koppelen we zoals steeds volledig naar je terug.

Hoe verhoog ik het vertrouwen in mijn organisatie bij donateurs? 

 

Naar aanleiding van ons opiniestuk over de aantijgingen van Knack aan het adres van Damiaanactie, geven we in dit artikel enkele tips om het vertrouwen van de donateur te versterken. Ons onderzoek rond geefgedrag toont aan dat de Vlaamse gever een positief vertrouwen heeft in de goede doelen die ze steunen. Maar hoe kan je als organisatie nu het vertrouwen winnen van (potentiële) donateurs en die vertrouwensrelatie versterken? Wij zochten het voor jullie uit!