cblacp

Met bijna 60 jaar ervaring en deskundigheid ondersteunt de CBL-ACP de handels- en investeringsbetrekkingen tussen België, Luxemburg en alle ACP-landen en zorgt zij voor de verdere ontwikkeling van de zakenwereld in deze regio’s.

De CBL-ACP is aanwezig in meer dan 25 landen en biedt een netwerk van plaatselijke vertegenwoordigers uit de particuliere sector om te helpen bij prospectie, promotie en begeleiding ter plaatse.

Met een netwerk van bedrijven, staatshoofden, regeringsfunctionarissen, diplomaten, kamers van koophandel, handelsverenigingen en financiële instellingen voorziet de Kamer haar leden van informatie en organiseert zij haar activiteiten en evenementen in overeenstemming met de behoeften van haar leden.

CBL-ACP werkt nauw samen met de drie regionale export- en investeringspromotiebureaus om u te helpen uw internationale profiel te verbeteren:

– Agence wallonne à l’exportation et aux investissements étrangers (AWEX)
– Hub Brussels
– Flanders Investment and Trade

In samenwerking met deze agentschappen is de Kamer betrokken bij de organisatie van inkomende en uitgaande missies. CBL-ACP ontvangt delegaties op hoog niveau en biedt Europese ondernemers de mogelijkheid vertegenwoordigers van de openbare en particuliere sector van de ACP-landen te ontmoeten.