cblacp

60 JAAR Expertise - Uw weg naar de markten van Afrika, het Caribisch gebied en de Stille Oceaan. - Internationale, in Brussel gevestigde dienstverlenende organisatie voor de zakenwereld

De in 1964 opgerichte CBL-ACP is ervan overtuigd dat de ontwikkeling van de landen in Afrika, het Caribisch gebied en de Stille Oceaan mogelijk wordt gemaakt door investeringen en commerciële samenwerking tussen bedrijven uit de privé-sector. De Kamer heeft tot doel de economische en commerciële uitwisselingen tussen België, het Groothertogdom Luxemburg en Afrika (met inbegrip van Noord-Afrika), de Caraïben en de landen van de Stille Oceaan te vergemakkelijken en te ontwikkelen.

Dankzij een uitgebreid netwerk van deskundigen en lokale vertegenwoordigers kan de Kamer haar leden bijstaan bij de verwezenlijking van hun projecten en missies.

Networking lunch with ACP Diplomatic delegation 2023

PROFITEZ DE NOTRE RESEAU

WEBINAIRES

Vous vous intéressez aux marchés africains ? Restez informé de la situation économique et géopolitique des pays ACP en participant à nos webinaires.

GROUPES DE TRAVAIL

Cellulle relations extérieures ; Cluster Agro-Industry ; Financial Division ; Health Innovation and Education Cluster

DEVenez MEMBRE DE LA CBL-ACP

SPONSORS

NOS PARTENAIRES

PROFITEER VAN ONS NETWERK

WEBINARS

Bent u geïnteresseerd in Afrikaanse markten? Blijf op de hoogte van de economische en geopolitieke situatie in de ACP-landen door deel te nemen aan onze webinars.

CLUSTER GROEPEN

External relations ; Cluster Agro-Industrie ; Financiële divisie ; Cluster Gezondheid, Innovatie en Onderwijs

SPONSORS

ONZE PARTNERS